Använd ett solsegel för skugga

Köp solsegel på Designsegel.se
 

Solsegel, det är ett perfekt sätt att skapa skugga ute. Ett solsegel kan du spänna upp lite var du vill och känner för. Det kan sitta på uteplatsen, altanen eller varför inte vid bryggan? När sommaren är här, så är det ju skönt med sol och värme. Men det kan vara skönt att även ha en plats med skugga. Förvisso finns det parasoll och markiser med mera. Men att satsa på ett solsegel är inte fel. Dels är det snyggt att se på, dels kan det skapa en bättre skugga. Det eftersom du själv kan bestämma hur stor den ska vara. Solseglet är som en stor segelduk kan man säga, som man spänner upp. Dock är det i ett annat material än ett segel.

Taksegel passar bra på olika platser

Solsegel kallas även för taksegel ibland. Fördelen med solsegel är att de ger ett bra solskydd, men det ger även skydd mot regn. Det eftersom det är vattentätt. Det vet vi ju alla att en svensk sommar inte bara består av soliga dagar. Det kan allt komma dagar då det regnar. Vill du då ändå kunna sitta ute så är det inte fel att satsa på ett solsegel. Det håller även om det skulle börja blåsa.

Du kan få ett skräddarsytt solsegel om du vill. Det om du besöker Designsegel.
De tillverkar nämligen exklusiva solsegel så som du vill ha dem. Du kan därmed köpa ett eller flera stycken om du känner för det. Det gör att du får ett bra skydd mot både sol och regn på den eller de uteplatser du vill ha just detta.