Åk ribbåt i Stockholm

Har du inte hört talas om ordet ribbåt tidigare får du förklaringen här. En ribbåt är en flatbottnad båt med gummipontoner. Dessa båtar kan åka oerhört fort och har blivit riktigt populära. Ordet kommer från en förkortning, RIB-båt, av orden Rigid Inflatable Boat. Det finns möjligheter att hyra ribbåt Stockholm och få en riktigt härlig och häftig upplevelse! Företaget addwater.se erbjuder dig roliga turer i Stockholms skärgård.

Det speciella med ribbåten är att man kan åka enda upp till 60 knop vilket innebär ca 110 km i timmen omräknat. Båtarna är öppna och man har flytväst på sig, sen åker man! Högt tempo, fart och spänning utlovas i kombination med Stockholms vackra vyer. Kan det bli bättre? Ta med dig dina vänner och boka en åktur.

Turer med ribbåt i Stockholms skärgård.

Det kan vara en härlig känsla att glida fram på vattnet i en båt och samtidigt se skärgårdens fina natur. Man kan boka ribbåt för olika tillfällen och några exempel på vad som erbjuds är båtturer vid möhippor och svensexor, ölprovningsturer då man tar båten till ett bryggeri eller varför inte örn- eller sälsafari? Addwater.se kör båtturer i hela Stockholms skärgård och Mälaren. De kan även utföra transporter till Gotland, Öland och andra platser.

Vid bokning bistår företaget med flytvästar, seglarställ, glasögon och mössa. Alla kan åka med dessa båtar, även du som har till exempel ryggbesvär. Även om det går att åka fort med ribbåtarna så är det ett säkert upplägg då man inte hoppar i vågor eller på annat sätt äventyrar seglatsen. Gå in på hemsidan får att få veta mer!